Zdravé a svěží cuketové těstoviny s citrónem a parmezánem

Zkuste tento svěží recept také a vytvoříte si zdravé jídlo bez zbytečných sacharidů. Recept je vhodný i pro vegetariány. 🙂

Michaela

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 umyté cukety s uřezanými konci
  • 1 polévková lžíce čerstvě nasekaného tymiánu
  • 1 polévková lžíce čerstvě nasekaného oregána
  • šťáva z 1 velkého citrónu
  • 1/3 hrnku olivového oleje
  • 1 polévková lžíce dijonské hořčice
  • sůl a pepř na dochucení
  • hoblinky parmezánu

Postup

1
Nastrouhejte cuketu na dlouhé “těstoviny” pomocí struhadla na mrkev.
2
Přidejte tymián a oregáno, promíchejte, přidejte šťávu z citrónu a opět dobře promíchejte.
3
V malé misce promíchejte hořčici s olejem a směs nalijte do cuketové směsi. Dobře promíchejte.
4
Lehce dochuťte solí a pepřem.
5
Servírujte s hoblinkami parmezánu.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kokosové sušenky

Video: Bramborové soufflé s parmezánem a čedarem

Salát s červenou řepou, kozím sýrem a arašídami

Turecké jogurtové brambory pečené v troubě do 30 minut

Thajská polévka s kokosovým mlékem

Video: Bagetové lodičky plněné rozteklým sýrem, křupavou slaninou a krémovými vajíčky

Pečené marinované kukuřice

Lahodná pečená mrkev s javorovým sirupem

Houbový kuba s krupkami, bylinkami a česnekem

Mrkvovo-jablkové muffiny (bez mouky)

Dušičky – Rohlíkové pečivo s povidly

Čokoládový pudink z tapiokových perel