Špenátové wrapy s tofu a cuketou

Cucinare con amore

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Ingredience na domácí chilli hummus :

  • 1 konzerva cizrny
  • sůl
  • extra panenský olivový olej
  • sušené mleté chilli
  • citronová šťáva
  • 1 stroužek prolisovaného česneku
  • cca 2-3 sezamové tahini pasty

Ingredience na wrapy – 4 porce :

  • 250 g uzeného tofu, nakrájeného na menší kousky
  • 1 středně velká cuketa
  • sůl
  • pepř
  • hummus
  • salát dle chuti – rukola, polníček, římský salát apod.
  • olivový olej
  • 4 tortilly

Postup

1

Cizrnu, šťávu z citronu, česnek a tahini dáme do mixéru a jednoduše umixujeme dohladka. Poté jemně dochutíme solí, chilli a troškou olivového oleje. A máme hotovo.

2

Nejprve si na troše olivového oleje dozlatova opečeme kousky tofu a cuketu. Nyní nasucho na pánvi prohřejeme tortilly , potřeme hummusem a poklademe kousky tofu a cukety. Vše zarolujeme a podáváme s menším salátkem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
dynove pyre

Dýňové pyré

Výpečky z vepřového masa

Krevetové krekry

Luxusní dýňové brownies bez mouky, vajec i mléka

Dýňový fit koláč bez mouky, cukru a tuku

Křehká kuřecí prsa s rajčatovou omáčkou a bylinkami

Cuketová polévka

Bramborovo-tvarohové placičky

Zapečené cuketové chipsy s česnekem a parmezánem

Lasagnové rolky se špenátem, parmezánem a mozzarellou

Rillettes – fracouzská masová specialita

Třívrstvé dýňovo smetanové řezy