
Základní pribináček:
Čokoládový pribináček
Vanilkový pribináček
Ovocný pribináček
Pro základní a vanilkovou verzi pribináčku vše ušleháme do zhoustnutí a máme hotovo.
Na čokoládový pribináček si svařím (nejlépe večer) čokoládu se smetanou a dám po vychladnutí do lednice. Ráno ušlehám do zhoustnutí s tvarohem a sirupem
U ovocného pribináčku po ušlehání přidáme rozmixované ovoce.
Sirupy používám podle toho, jaký mám zrovna doma. Hodně se preferuje agávový sirup, není to zrovna dobrá varianta, vzhledem k obsahu fruktózy. To už je snad lepší fruktózový cukr, je levnější. Datlový dávám do ovocných a vanilkových pribináků, je hustší a tolik vám to nenaředí. Do čokoládového je zase dobré dát javorový, jeho řidší konzistence naředí už tak hustou smetanu s čokoládou. Když doma budete vymýšlet varianty, je dobré vše rozpustné dávat do smetany, nechat rozpustit a například ovoce přidávám až úplně nakonec. To je asi jediné pravidlo, základ úspěchu :).