Penne al sugo freddo

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3-4 čerstvá rajčata
  • sůl
  • pepř
  • extrapanenský olivový olej (cca 4 lžíce)
  • čerstvá bazalka (cca 5 lístků)
  • sýr Gran Moravia

Postup

1

Nakrojte na rajčatech křížek a dejte je vařit na necelou minutu do vroucí vody

2

Potom z nich sloupněte slupku a vykrojte vnitřek (kdo má rád semínka může nechat).

3

Mezitím dejte vařit vodu na těstoviny, osolte jí. Rajčata nakrájejte na drobno a vložte je do mísy společně s olivovým olejem, osolte, opepřete a přidejte bazalku nakrájenou nebo natrhanou na malé kousky.

4

Celou směs pořádně promíchejte a rozmačkejte. Hotové těstoviny zceďte a smíchejte se směsí. Podle chuti posypte sýrem Gran Moravia.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rajčatová polévka s cuketou

KFC Stripsy

Brambory v majoránkové omáčce

klasicky karbanatek

Klasické karbanátky

Jogurtové vafle s ovocem a medem

Tříbarevná čočka

Dýňový chlebíček

Švédský jablečný koláč

Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem

Rýže s hovězím masem a zeleninou

Mrkvová polévka se zázvorem a koriandrem

Kachní prso s omáčkou z granát. jablek a cizrnovou kaší