Špaldoví ježci s dýňovými semínky

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 ml polotučného mléka
  • 10 g másla
  • 350 g celozrnné špaldové mouky
  • 150 g hladké mouky
  • 2 lžičky soli
  • dýňová semínka

Postup

1

Dáme si stranou část dýňových semínek na zdobení ježků a z ostatním surovin zpracujeme těsto, které necháme v teple vykynout.

2

Z těsta vytvarujeme bochánky a pokládáme je na plech vyložený pečícím papírem. Ozdobíme dýňovými semínky a necháme ještě 20 minut kynout.

3

Na dno trouby dáme nádobu s vodou a troubu předehřejeme na 220 stupňů. Pečeme asi 22 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jáhlové matcha kuličky s kokosem

Levandulová pavlova s borůvkami

Pečené brokolicové kuličky se sýrem a česnekem

Millefeuille s rumem

Základní recept na máslový korpus k jakémukoli koláči

Restovaná brokolice zapékaná s paprikou, čedarem a vejci

Rajčata zapékaná s vajíčky a bylinkami

Fit zapečená dýně s brokolicí a parmezánem

Grilované broskve s levandulí a mátou

Panenka na černém pepři a rozmarýnu

Ovocný dortík

Vepřenky s hořčičnou kaší