Raw kakaový pudink

Nemyslím si, že raw food je nějaký zázrak a už vůbec ne pro lidské tělo. Přesto si myslím, že jde o dobré oživení jídelníčku.

Vařeniště.cz

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 60 g sušených datlí
  • 60 g zralého avokáda
  • 60 g banánu
  • 2 čajové lžička kakaa (nebo karobového prášku)
  • 2–3 polévkové lžíce rýžového (ovesného nebo madlového) mléka

Postup

1

Datle zalijte vodou a nechte asi 15 minut odstát.
Datle sdceďte, vymačkejte z nich vodu a nasypte je spolu s dalšími surovinami do vyšší nádoby (nejlépe do tubusu k tyčovému mixéru). Rozmixujte dohladka.

2

Pudink můžete dozdobit kokosem, drobným ovocem, kakaem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Snadné křupavé fazole a cizrna s kořením pečené v troubě

Rychlá chuťovka: Preclíky s karamelem, čokoládou a mořskou solí

Čokoládová pěna s višněmi

Marinovaný losos Teriyaki hotový za chvíli

Dort ve tvaru srdce – tak snadné, že to zvládne každý

Video: Zapečené kuřecí prsa s mozzarelou a rajčatovou omáčkou

Video: Mražené jogurtové dortíčky s müsli a zdobené ovocem

Domácí pastilky proti kašli ze zázvoru a medu

Dýňové cookies

Čokoládovo-ovocné cupcakes

Hovězí enchiladas s avokádem a salsou

Italský mandlový koláč sbrisolona