Raw kakaový pudink

Nemyslím si, že raw food je nějaký zázrak a už vůbec ne pro lidské tělo. Přesto si myslím, že jde o dobré oživení jídelníčku.

Vařeniště.cz

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 60 g sušených datlí
  • 60 g zralého avokáda
  • 60 g banánu
  • 2 čajové lžička kakaa (nebo karobového prášku)
  • 2–3 polévkové lžíce rýžového (ovesného nebo madlového) mléka

Postup

1

Datle zalijte vodou a nechte asi 15 minut odstát.
Datle sdceďte, vymačkejte z nich vodu a nasypte je spolu s dalšími surovinami do vyšší nádoby (nejlépe do tubusu k tyčovému mixéru). Rozmixujte dohladka.

2

Pudink můžete dozdobit kokosem, drobným ovocem, kakaem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rolovaný makový chlebíček

Jarní závitky se špenátem a avokádem

Křehké jablečné kapsičky se skořicí a rozinkami

Krémový čokoládovo-borůvkový dortík bez lepku

Venezuelská avokádová salsa guasacaca

Koka sušenky

Lišky ve smetanové omáčce s čerstvými bylinkami

Nepečené jablečné řezy s vanilkovým pudinkem a vlašskými ořechy

Rebarborový koláč s fit drobenkou

Jednoduché slané tyčinky s jogurtem a sezamovými semínky

Murkha dhál

Rychlá snídaňová kapsa z tortilly plněná rozteklým krémem, šunkou a vajíčkem