fbpx

Raw kakaový pudink

Nemyslím si, že raw food je nějaký zázrak a už vůbec ne pro lidské tělo. Přesto si myslím, že jde o dobré oživení jídelníčku.

Raw kakaový pudink

Ingredience na 2 porce

  • 60 g sušených datlí
  • 60 g zralého avokáda
  • 60 g banánu
  • 2 čajové lžička kakaa (nebo karobového prášku)
  • 2–3 polévkové lžíce rýžového (ovesného nebo madlového) mléka

 

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

Datle zalijte vodou a nechte asi 15 minut odstát.
Datle sdceďte, vymačkejte z nich vodu a nasypte je spolu s dalšími surovinami do vyšší nádoby (nejlépe do tubusu k tyčovému mixéru). Rozmixujte dohladka.

2

Pudink můžete dozdobit kokosem, drobným ovocem, kakaem.

Mohlo by vás zajímat:

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře