Cizrna v cuketové omáčce

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 350 g vařené cizrny
  • 1 menší cuketa
  • 1 menší jarní cibulka
  • 1 ČL olivového oleje
  • 1 PL čerstvého sýru Fromello
  • sůl, pepř

Postup

1

Cibulku očistíme a nakrájíme na menší kousky. Část zelené cibulky si necháme stranou na ozdobu a zbytek orestujeme na zahřátém oleji v pánvi.

2

Cuketu očistíme a nastrouháme na hrubo. Přidáme do pánve a dusíme. V případě potřeby podlijeme vodou.

3

Osolíme, opepříme, přidáme vařenou cizrnu, čersvý sýr, a dobře promícháme.

4

Cizrnu servírujeme posypané cibulkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketové koláčky s ajvarem z listového těsta

Vláčná buchta s ovocem

Osvěžující zeleninová polévka gazpacho

Zapečená dýně hokaido plněná bulgurem

Borůvkové cupcaky s citrónovou kůrou a vanilkovým krémem

Zelené kuřecí kari

Halloweenský perník

Zdravé datlové tyčinky

Tempeh s červenou cibulí a pórkem

Mac no cheese – veganské bezlepkové “makarony se sýrem“

Sladkokyselé kuře v těstíčku

Dýňový chlebíček s čokoládou