Smažené sýrové tyčinky v křupavém obalu

Ďábelsky dobré smažené sýrové tyčinky, které jsou díky dvojitému obalení opravdu extra křupavé. Tato pochoutka rozhodně nepatří do dietního stravování, ale zaručujeme, že jejich chuť vás zbaví všech depresivních myšlenek.
  • Doba přípravy:  2 h
  • Porce: pro 12
  • Nutriční hodnoty: Kalorie: 367, Tuk: 23.1 g, Sacharidy: 21.2g, Bílkoviny: 20.8 g

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 1

Ingredience

  • 24 ks sýrových provázků
  • 5 vajec, rozšlehaných
  • 3 hrnky strouhanky
  • olej na smažení ve fritéze

Postup

1

Každý sýrový provázek nakrojte na poloviny.

2

Plech vyložte pečícím papírem. Vejce rozšlehejte v jedné míse, do druhé vsypte strouhanku.

3

Každý kousek sýrového provázku namočte nejprve ve vejcích a poté ve strouhance. Odkládejte je na plech vyložený papírem.

4

Nechte tyčinky ještě 5 minut odpočívat na plechu a poté ještě jednou zopakujte obalení ve vejcích a strouhance.

5

Plech s tyčinkami vložte aspoň na dvě hodiny do mrazáku.

6

Rozehřejte olej ve fritéze na cca 180 °C a tyčinky smažte cca 5 až 8 minut nebo dozlatova.

7

Odkládejte na talíř vyložený papírovou utěrkou a po chvíli servírujte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahelník s ovocem

Řízky z rybího filé pečené v troubě bez smažení

Švestkové knedlíky s rumovou omáčkou

Snadný návod na zamilovaná vajíčka ve tvaru srdce

Odlehčená snídaně s jablíčkem a hruškou

Placičky z kořenové zeleniny a řepovo-jablečné pyré

Netradiční ovocné sushi s kokosovou rýží + videorecept

Polévka z dýně hokaido a celeru

Máslová kolečka s rumem a skořicí

Pecorino s marmeládou

Pečená jablka s karamelem a zmrzlinou

Svatomartinské rohlíčky