Sladká kaše ze zbytkové rýže

Také se vám občas stane, že uvaříte více rýže, než se nakonec sní? Tak to mám pro vás jeden typ - ze zbytku rýže si můžete udělat parádní snídani!

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Postup

1

Zbytek rýže dáme do menšího hrnce a zalijeme rostlinným mlékem, aby byla rýže ponořená (množství "mléka" se odvíjí od množství rýže). Vaříme asi 5 minut, než se začne rýže rozpadat, pokud se nerozpadá (záleží na druhu rýže), pomůžeme jí tyčovým mixérem - párkrát zlehka promixujeme.

2

Odstavíme z plamene a přidáme jeden zralý rozmačkaný banán, čtvereček (nebo více) hořké čokolády a kakao, dobře rozmícháme. V případě potřeby můžeme ještě dosladit sirupem nebo třtinovým cukrem, ale banán většinou kaši osladí dostatečně.

3

Kaši dozdobíme libovolným ovocem, můžeme přidat také trochu arašídového másla (zde pocákáno arašídovým máslem s čokoládou od Šufánek)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krémové rizoto s dýní hokkaido

Indický eintopf

Vykostěná kuřecí stehýnka se smetanovou omáčkou

Vepřové po čínsku s nudlemi

Čokoládový dort s karamelovou náplní pouze pro mistry! + Videorecept

Mini jablečné koláčky s drobenkou

Vysokoproteinový čokoládový dort z dýně a bez mouky

Domácí bezlepkový chleba – ořechy, semínka, cibule

Video: Snadné pečené brokolicové kuličky s parmezánem a čedarem

Křehká kešu cukrovinka

Datlovo fíkové energy kuličky

Ovesné kuličky s kokosem