Tortilla wrap

Nový školní rok je za dveřmi a já jsem pro vás připravila tip na školní svačinu, ze které budou vaše děti nadšené. Jedná se o tortilly, které připravíte za necelých 10 minut.

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 4 pšeničné tortilly
  • 8 plátků šunky
  • 150 g nastrouhaného sýra
  • 1 mrkev
  • 1/2 salátové okurky
  • velká hrst polníčku
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • 1 lžíce majonézy
  • Šťáva z citrónu
  • hrst bylinek (bazalka, libeček)
  • 1 lžička medu
  • Sůl

Postup

1

Bylinky si pokrájíme nadrobno.

2

V misce si smícháme zakysanou smetanu, majonézu, pár kapek šťávy z citrónu, bylinky, med a špetku soli.

3

Mrkev si oloupeme a pomocí škrabky nakrájíme tenké plátky. Okurku omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka.

4

Na podložku dáme tortillu. Tu pomažeme lžící dresinku, který jsme si v misce umíchali. Na dresink dáme 4 kolečka okurky, 2 plátky šunky, několik plátků mrkve, trochu polníčku a posypeme nastrouhaným sýrem.

5

Tortillu zatočíme a překrojíme na půl.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Jednoduché čokoládové lanýže na 4 způsoby

Salát z bílé ředkve

Špenátovo-vajíčkové muffiny s restovanými bramborami a šunkou

Domácí čokoládové müsli s kokosem

Bezový med s vanilkou

Houbovo-krémové penne

Originální slané krekery se slaninou za 15 minut

Dýňový cheesecake se sušenkovým základem, čokoládou a karamelem

Kokosovo-jahodová tapioca s bazalkou

Jáhelník s uzeným tofu a kysaným zelím

Podzimně laděné brownies s dýňovým pyré a oříšky

Zapečené kuřecí maso s brokolicí