Masala

Čaj masala je můj nejoblíbenější čaj. Pochází z Indie a jeho složení a příprava se liší dům od domu. Ovšem jeho specifická kořeňená chuť je prostě k nezaplacení. Potřebujete kvalitní sypaný černý čaj a směs koření, tu si bud koupíte hotovou nebo připravíte doma. Směs obsahuje ; římský kmín,černý pepř,koriandr, kardamon, hřebíček, skořice, muškátový květ a oříšek , zázvor,atd..

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 0.5l vody
  •  4 malé lžičky černého čaje
  •  3 lžičky koření masala
  •  0.5l mléka

Postup

1
Vodu přivedeme k varu.
2
Přidáme černý čaj a koření. Chviličku povaříme a přidáme mléko.
3
Necháme vzkypět a a stáhneme z ohně.
4
Čaj přecedíme přes jemné síto a osladíme medem dle chuti.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapečené jáhly se zelím a uzeným tofu

Domácí zmrzlina (sorbet) meloun-kokos

Celozrnné piškoty s vločkami a medem

Květákové krokety se sýrem

Domácí pomerančový sirup ze 4 ingrediencí

Dokonalý čokoládový krém na cupcaky, do zákusků i dortů

Nepečený kokosový „cheesecake“

Arašídové raw kuličky

Polévka z bílé ředkve s klíčky

Veganské dýňové risotto s lesními houbami

Salát z rajčat a sýru cottage

Video: Mražené jogurtové dortíčky s müsli a zdobené ovocem