
Těsto
Náplň
Na potření
Droždí nechte rozpustit v mléce.
Mezitím ve velké míse smíchejte mouku a sůl. přidejte studené máslo a pomocí vidličky jej vmíchejte do mouky, měly by se vytvořit menší hrudky.
Poté přilijte mléko s droždím a vypracujte do hladkého a viskózního těsta.
Mísu zakryjte potravinovou fólií a nechte hodinu až dvě kynout.
Předehřejte troubu na 180 °C. Na pomoučeném povrchu rozdělte těsto na poloviny. Každý kus rozválejte na přibližně 40×25 cm velikosti.
Na každý rozprostřete rajčatovou omáčku, polovinu množství strouhaného sýra, parmazánu a čabajky.
Oba pláty těsta srolujte do ruličky a nakrájejte na tlustší kolečka – přibližně 2,5 cm.
Kolečka přendejte na plech vyložený pečícím papírem, potřete rozšlehaným vejcem a pečte přibližně 20 minut nebo dozlatova.