Játrové knedlíčky

Ingredience na 8 porcí
- 250g kuřecích jater
- cibule
- 2 vejce
- sůl,pepř,majoránka,česnek
- 150-250g strouhanky
Postup
Celkový čas přípravy: 15 min
Játra očistíme a rozmixujeme na jemno. cibulku nakrájíme na měkko a orestujeme na troše másla a přidáme k umletým játrům.
Okořeníme směs cibule a jater solí, majoránkou a pepřem. Přidáme vejce a promícháme. Postupně mícháme a přisypáváme strouhanku.
Za pomocí vlhkých rukou tvarujeme knedlíčky které vložíme do vroucí vody a vaříme 5-10min. ( záleží na velikosti knedlíčků) poté přendáme do již hotové polévky.
Mohlo by vás zajímat:
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře