fbpx

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky

Ingredience na 8 porcí

  • 250g kuřecích jater
  • cibule
  • 2 vejce
  • sůl,pepř,majoránka,česnek
  • 150-250g strouhanky

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

Játra očistíme a rozmixujeme na jemno. cibulku nakrájíme na měkko a orestujeme na troše másla a přidáme k umletým játrům.

2

Okořeníme směs cibule a jater solí, majoránkou a pepřem. Přidáme vejce a promícháme. Postupně mícháme a přisypáváme strouhanku.

3

Za pomocí vlhkých rukou tvarujeme knedlíčky které vložíme do vroucí vody a vaříme 5-10min. ( záleží na velikosti knedlíčků) poté přendáme do již hotové polévky.

Mohlo by vás zajímat:

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře