Pikantní celerové hranolky z trouby

Úžasná chuťovka. :) Zdravé celerové hranolky chutnají fantasticky a jsou bez zbytečných kalorií. Zkuste, je to v mžiku hotové.

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,5 lžičky papriky
  • 1 lžička kajenského pepře/chilli
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička oregana
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 kg celeru
  • 2 lžíce olivového oleje

Postup

1

Smíchejte koření.

2

Celer oloupejte a nakrájejte na hranolky.

3

Celerové hranolky zalijte olejem a promíchejte. Poté je zasypejte kořením (nemusíte využít vše, zbytek se dá použít na zeleninu i maso) a opět promíchejte.

4

Hranolky přendejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte při 230 °C, dokud nezezlátnou a nezměknou. Během pečení je můžete párkrát obrátit, abyste docílili rovnoměrného upečení.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňový fit koláč bez mouky, cukru a tuku

Broskovový koláč s křupavým těstem a vůní skořice

Pečený pstruh s bylinkami a citrónem

Krevety na másle se studeným dipem

Veganské ovesné koláčky s džemem

Bezlepkový mrkvový dort s citronovým krémem

Poctivá květáková polévka, která skutečně zasytí

Dýňový chlebíček

Tvarohovo ovesné knedlíky

Rukolová polévka s kozím sýrem

Marmeládové knoflíčky

Dobošové řezy