Rostlinná pomazánka z uzeného tofu

Rostlinné pomazánky často kupuji v obchodě a po prozkoumání složení jsem zjistila, že obsahují věci, které mám běžně doma, a proto jsem se rozhodla, že si zkusím rostlinnou pomazánku připravit. Ve výsledku mám pomazánky mnohem více, než v balení z obchodu a chuť je skvělá.

Domi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g uzeného tofu
  • 1 menší cibule
  • 50 ml řepkového oleje
  • 50 ml vody
  • sůl
  • lahůdkové droždí
  • 1 lžíce plnotučné hořčice

Postup

1

Tofu a cibuli nakrájíme na drobné kostičky.

2

Přidáme ostatní ingredience a promixujeme tyčovým mixérem. Vznikne nám pomazánka hladké konzistence.

3

Můžeme ji hned konzumovat nebo necháme odležet do druhého dne.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Finské bramborové placky

Rychlé kokosové kuličky bez cukru

Veganské banánové muffiny s čokoládou

Nadýchané řezy s tvarohovým krémem a kakaem

Řepovo-cuketové „bramboráky“ bez smažení

Robi burgery v žitné bulce

Domácí bazalkové pesto

Cuketová pizza

Čokoládovo-ovesné muffinky plněné datlovým karamelem

Video: Tradiční japonské vepřové knedlíčky vařené v páře

Sladké velikonoční copánky z kynutého těsta

Domácí celozrnné vafle