Nepečený dort s rybízem a domácí nutellou

Úžasný nepečený cheesecake, na jehož stvoření stačí jen 5 ingrediencí. Vyzkoušejte kombinaci domácí nutelly, mascarpone a čerstvého červeného rybízu, jejímž výsledkem je opravdu nádherně krémová struktura. Perfektní doplněk tvoří právě svěží červený rybíz, který svou kyselostí vhodně doplňuje sladkou chuť domácí nutelly. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g ovesných sušenek
  • 70 g másla
  • 400 g domácí nutelly
  • 350 g mascarpone
  • 200 + 5 g čerstvého červeného rybízu

Postup

1

Rozdrťte sušenky v mixéru a přidejte máslo. Zamíchejte do hladké hmoty.

2

Touto směsí vyložte dno 18 cm dortové formy.

3

Rozšlehejte společně mascarpone a domácí nutellu. Ideální je mít obě suroviny pokojové teploty.

4

Do vzniklého krému zamíchejte kuličky červeného rybízu. Nalijte na sušenkové dno a dejte celý dort přes noc do lednice.

5

Před podáváním posypte vršek cheesecaku rybízem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Chřest s trhanou mozzarellou

Vejce s kaviárovou pěnou

Vláčné skořicové muffiny z celozrnné mouky s posypkou

Domácí borůvkový cheesecake

Quiche s křupavou batátovou krustou a sýrovo – špenátovou náplní

Citronový koláč s pudinkovým krémem

Krémová polévka z kořenové zeleniny a tymiánu

Video: Zdravé kadeřávkové chipsy bez výčitek, zato plné minerálů a vitamínů

Banánovo-arašídový chia dezert

Domácí kávové pralinky s čokoládou a kakaem

Dýnovy džus

Mrkvové müsli tyčinky s pomerančem