Přejít k obsahu
Recepty
Close Recepty
Open Recepty
Dle chodu
Hlavní jídla
Dezerty
Dorty
Cukroví
Polévky
Snídaně a svačiny
Saláty
Předkrmy
Omáčky a ochucovadla
Přílohy
Nápoje
Diety
Fitness a zdravé
Paleo
Vegetariánské
Veganské
Vitariánské (Raw)
Bezlepkové
Pro diabetiky
Bez laktózy
Bez oříšků
Hlavní ingredience
Kuřecí
Vepřové
Hovězí
Ryby
Těstoviny
Luštěniny
Brambory
Cuketa
Dýně
Sezónní
Jaro
Léto
Podzim
Zima
Vánoce
Velikonoce
Valentýn
Halloween
Čas přípravy
Do 15 minut
Do 30 minut
Do 45 minut
Návody
Close Návody
Open Návody
Dům a zahrada
Obývací pokoj
Ložnice
Dětský pokoj
Kuchyně
Koupelna
Chodba a schody
Balkon
Zahrada
Co vyrobit
Dekorace
Nábytek
Šperk
Dárek
Osvětlení
Oblečení
Kosmetika
Maminky
S dětmi a pro děti
Cvičení
Úklid
Tipy a triky
Materiál
Papír
Přírodniny
Textil a vlna
Recyklace
Keramika
Sezónní
Pěstování a bylinky
Jaro
Léto
Podzim
Zima
Vánoce
Valentýn
Velikonoce
Halloween
Naposledy navštívené
Oblíbené
Přidat recept
Můj účet
Search ...
Výsledky
Snadná zapečená zelenina se smetanou
Vynikající zapečená zelenina. V mžiku hotové skvělé a především zdravé jídlo, které zvládne úplně každý. :)
Michaela
Autor
★
★
★
★
★
0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených:
0
Ingredience
3 menší cukety
3 větší brambory
4 větší rajčata
30 ml smetany
3 lžíce olivového oleje
4 stroužky česneku
tymián
sůl a pepř
Postup
1
Brambory, cuketu a rajčata nakrájejte na tenké plátky.
2
Na dno zapékací mísy rozprostřete lisovaný česnek
3
Do mísy střídavě vkládejte plátky brambor, rajčat a cukety. Osolte, opepřete a posypejte tymiánem.
4
Smetanu smíchejte s olejem a nalijte na zeleninu.
5
Pečte na 200 °C, dokud nebude zelenina měkká a nezezlátne.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
Zdroj
{{ reviewsTotal }}
{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}
{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
VIDEORECEPT: Zapečené plněné brambory
Aşure (turecký veganský dezert)
Vynikající zapečená polenta s rajčaty a kozím sýrem
Domácí mini bounty tyčinky
Lahodná mrkvová buchta s vanilkovým krémem ve 3 krocích
Cuketová pizza bez mouky
Avokádová pomazánka s restovanou červenou cibulí a sýrem feta do 15 minut
Pečená kuřecí roláda s korpusem z vaječného těsta
Zdravý višňový koláč
„Monte Christo“ – máslový sendvič s goudou a šunkou
Rizoto s hříbky
Italský tvrdý sýr s medem
Načíst další