Mrkvový krém

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 6 větších mrkví
  • cibule
  • olej
  • 500 ml vývaru zeleninového
  • limetka
  • sůl, pepř

Postup

1

Na rozpáleném oleji v hrnci si orestujeme najemno pokrájenou cibuli. Přidáme očištěnou a pokrájenou mrkev. Po chvíli zalijeme vývarem a vaříme cca. 10 minut.

2

Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem. Dochutíme solí, pepřem a šťávou z limetky. Při podávání můžeme doplnit porci o zakysanou smetanu s čerstvě posekanou petrželkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Falafel s čapátí

Česneková cizrna se zeleninou a krémovou polentou

Domácí horká čokoláda

Gratinovaný patizon

Extra čokoládové řezy s vysokým krémem a polevou

Škvarková pomazánka se smaženou cibulkou

Millefeuille s rumem

Celozrnné těstoviny s chřestem

Mleté maso zapečené s bramborovou kaší

Tvarohový dezert s ořechy

Dýňové čtverečky s vanilkovým krémem a skořicí

Krásný koláč z kynutého těsta plný třešní