Mrkvový krém

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 6 větších mrkví
  • cibule
  • olej
  • 500 ml vývaru zeleninového
  • limetka
  • sůl, pepř

Postup

1

Na rozpáleném oleji v hrnci si orestujeme najemno pokrájenou cibuli. Přidáme očištěnou a pokrájenou mrkev. Po chvíli zalijeme vývarem a vaříme cca. 10 minut.

2

Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem. Dochutíme solí, pepřem a šťávou z limetky. Při podávání můžeme doplnit porci o zakysanou smetanu s čerstvě posekanou petrželkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Perníkové cupcakes s krémem z mascarpone

Fitnessburger s pohankovou bulkou, kuřecím a řepou

Kuřecí prsíčka plněné cottage a rukolou

Řecká musaka

Máslové japonské sušenky s krásným vzorem

Špenátovo-ricottové noky s pečeným lilkem

Dvojoříškový dort

Podzimní dýňový koláč s tofu krémem

Špaldovo-pohankové linecké cukroví

Květákovo sýrový koláč

Vegmezán – Veganský parmezán

Cizrnovo cuketová garam masala