Bezlepkové čoko-koko sušenky

Nature in the Kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 šálek celozrnné rýžové mouky
  • 3/4 šálku kokosové mouky
  • 3/4 šálku kokosového cukru
  • 1/3 šálku rozpuštěného kokosového oleje
  • 1 Čl vanilkového extraktu
  • 3/4 šálku čokoládových chipsů
  • 1/4 Čl soli
  • 3 PL chia semínek nebo lněných semínek
  • 9 PL vody

Postup

1

Nejprve si smícháme naše zdravá, plná proteinu chia semínka nebo kdo nemá, tak vezme pomletá lněná semínka plná omega 3 mastných kyselin, s vodou z kohoutku a necháme odstát.

2

Smícháme si voňavou kokosovou mouku s celozrnnou rýžovou moukou. Určite doporučuji celozrnnou místo obyčejné bílé, která je zbavena slupek z rýze. Dále přisypeme cukr a všechny ostatní voňavé ingredience i s chia pudinkem. Čokoládu si necháme až jako bonus na konec.

3

Zapneme si troubu na 180 ºC. Až máme vše smíchané, přidáme čokoládu do těsta. Neujídáme! Jinak nám bude chybět. :-) Pokud těsto nedrží při sobě, můžeme přidat vodu, aby bylo trošku lepkavé.

4

Vše je připravené k pečeníi. Na plech si dáme pečicí papír a vytvarujeme si sušenky libovolných tvarů. Pokud jste líní, přivolejte si vaše malé dobrovolníky, místo plastelíny mohou tvarovat tšsto. :-)

5

Dáme do trouby a čekáme 15 minut nebo dokud je nemáme ze spodu zlatavě hnědé.

Poznámka

Po vychladnutí naservírovat na talíř a užít si voňavé křupavé a zdravé sušenky se svou rodinou. Dobrou chuť všem. :-)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí smetanová zmrzlina s jahodovým džemem a piškotky + Videorecept

Jahodovo-mandlový fondán

Makovec s višněmi

Pudink s ovocem a tvarohem

Zahřívací dýňová polévka

Lososové špízy s cuketou a sýrem

Red Velvet cake neboli rudý samet s mascarpone

Čokoládová pěna

Brokolicový krém se základem z kořenové zeleniny

Hutný čokoládově-pivní dort s krémovou polevou

Banánovo ovesné sušenky

Toskánská polévka jako z restaurace