Mangovo-tvarohový dezert

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 ks mango konzervované
  • 1 balíček žluté želatiny
  • 250g tvarohu
  • med

Postup

1

mango z konzervy nakrájíme na větší kousky. šťávu z něj použijeme na výrobu želatiny dle návodu na sáčku.

2

vařenou želatinu nalijeme do skleniček, které nakloníme ( položíme třeba do pekáčku aby měli stálí sklon ) a přidáme kousky manga. necháme ztuhnout

3

tvaroh osladíme medem, doplníme skleničky s želatinou tvarohem. na vrch můžeme přidat i kousky manga ( pokud zbylo).

Poznámka

(počet porcí a čas je orientační záleží na velikosti skleniček atd.)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cibulová polévka s uzenou paprikou

Makovy vlockovy koláč s jogurtem a malinami

Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a mozzarellou

Fitness muffiny s rebarborou

Dýňové mac & “cheese“

Důlkový koláč se sýrem feta a zakysanou smetanou

Banánový chlebík

3 recepty na výborné smoothies – dodají energii a nezatíží organismus

Video: Bezlepkový čokoládový dort s kávovou pěnou nadýchanou jako obláček

Vesnický chléb s rukolou a sušenými rajčaty

Jednoduchá tvarohová roláda bez mouky

Lahodné čokoládové sušenky bez mouky