Mangovo-tvarohový dezert

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 ks mango konzervované
  • 1 balíček žluté želatiny
  • 250g tvarohu
  • med

Postup

1

mango z konzervy nakrájíme na větší kousky. šťávu z něj použijeme na výrobu želatiny dle návodu na sáčku.

2

vařenou želatinu nalijeme do skleniček, které nakloníme ( položíme třeba do pekáčku aby měli stálí sklon ) a přidáme kousky manga. necháme ztuhnout

3

tvaroh osladíme medem, doplníme skleničky s želatinou tvarohem. na vrch můžeme přidat i kousky manga ( pokud zbylo).

Poznámka

(počet porcí a čas je orientační záleží na velikosti skleniček atd.)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Perlivá citronáda s vůní šalvěje slazená stévií

Tartaletky z lineckého těsta

Malinový pohár

Video: Karamelový dort z toastového chleba s vanilkovým krémem a ořechy

Špenátové palačinky s pomazánkou ze sušených rajčat

Vanilkové rohlíčky

Křupavá květáková pizza se sýrem, žampiony a zeleninou

Jahodoví šneci s krémovou citronovou polevou

Špagetová dýně s bazalkovým pestem a rajčátky

Slaný koláč s brokolicí a modrým sýrem

Key lime pie

Salát z bílé ředkve a mrkve