Míchaná tofíčka

Bez cholesterolu, bez zbytečního tuku, plno rostliných bílkovin – fitness snídaně jak se patří.

Blani Szarzec

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • půl balení přírodního tofu
  • 1 lžíce lahůdkového droždí
  • sůl, pepř
  • 1/2 čajové lžičky lněné semínko
  • 1/2 čajové lžičky seznam
  • posekaná petrželka na ozdobu
  • 1/2 bílé cibule
  • troška oleje

Postup

1
Na oleji restujeme dozlatova jemně nakrájenou cibuli, přidáme na drobné kostičky pokrájené tofu a chvíli opékáme, pokud se tofu začne připalovat, podlejeme malým množstvím vody.
2
Přidáme droždí, semínka a koření. Opékáme a opět můžete trochu podlít vodou, tofíčka by neměla být úplně vysušená.
3
Servírujeme s chlebem a ředkvičkami. Semínka jsou můj upgrade, samozřejmě je můžete vynechat.

Poznámka

Zkuste snídani jinak – místo míchaných vajec – míchaná tofíčka. Tofu je skvělá surovina, za sebe mohu jen doporučit.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jarní gnocchi se chřestem, hráškem a parmazánem do půl hodiny

Čerstvé těstoviny s vepřovou panenkou

Pečená rajčata s bylinkami a česnekem

Bulgur se špenátem

Insalata di pomodoro

Čokoládový dort

Super jednoduchý domácí chléb

Veganské dýňové risotto s lesními houbami

domaci burcak

Domácí burčák

Letní medovo-česnekové kuře se zeleninou z jednoho pekáče

Banánové muffiny s kefírem, mandlemi a bez přidaného cukru

Domácí chleba