Domácí energetické raw tyčinky s meruňkami a datlemi

Snadný recept na výborné domácí raw a energetické tyčinky. Můžete je sbalit na cesty, dětem do školy či pro sebe jako sladkou odměnu, u které nemusíte mít výčitky, když jí sníte trochu víc. :)

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek arašídů
  • 1 hrnek datlí (vypeckovaných)
  • 1 hrnek sušených meruňek

Postup

1

Vložte všechny přísady do kuchyňského robotu a párkrát vše rozmixujte. Oddělte od sebe datle, pokud se k sobě nalepí. Mixujte dál přibližně 1 až 2 minuty, až se ingredience shluknou do malé koule.

2

Položte pečicí papír na vál. Směs na něj rozprostřete a vyválejte do čtverce (udělejte čtverec tak velký, aby se Vám vešel na plech). Opatrně přesuňte na plech i s papírem. Překryjte plastovou fólií a dejte do ledničky minimálně na hodinu (můžete nechat chladit i přes noc).

3

Sundejte fólii a přeneste čtverec i s papírem zpět na vál. Rozdělte na 16 čtverečků a každý z nich zabalte do plastové fólie.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí „čína“ s paprikami, česnekem a balsamikem za půl hodiny

Osvěžující salát s jablkem, brusinkami a mandlemi

Plněné koblížky z vláčného bramborového těsta

Batátové noky s liškami

Mangovo-ananasové smoothie s kokosovým mlékem

10 nejkrásnějších narozeninových dortů

Brokolice zapékaná s parmazánem, slaninou a zakysanou smetanou

Jednoduché sušenky ve tvaru motýlků

Ořechové vánoční cukroví s lahodným krémem a polevou

Cuketová polévka s bazalkou a sýrem

Čočko-bolognese omáčka na těstoviny (vegan)

Cuketový dort z ovesno-cuketových palačinek