Italská frittata s cibulí

Jednoduchý recept na italskou frittatu!

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 cibule, oloupaná a nakrájená nejdříve na půlku a poté na širší půlkolečka, cca 0,5 cm
  • 1 kostka sádla, stačí malá např. 2 cm
  • 2 vejce
  • půl hrsti nastrouhaného parmezánu
  • sůl

Postup

1

Cibuli dáme na minimálně 1h do vody odpočinout. Poté vyndáme a osušíme utěrkou. V misce si rozmícháme vejce a sýr. Lehce směs osolíme (už ne tolik, jako kdyby tam sýr nebyl, je totiž slaný). Rozpustíme na pánvi sádlo a dozlatova osmahneme cibuli.

2

Osolíme ji také. Přidáme k ní vejce. Smažíme na mírném ohni. Jakmile se zespodu vytvoří pevný opečený povrch, pomocí talíře frittatu otočíme na druhou stranu. Stačí už jen pár minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Farfalle s tuňákem, olivami a kapary

Pečená snídaňová omeleta

Sladká „tygří“ roláda s čokoládovou náplní

Polévka z cukrové kukuřice s koriandrovými krutony

Snadný banánový dort s čokoládovou ganachí + Videorecept

Čokoládová roláda s arašídovým krémem a kousky čokolády

Ciabatta s opečenou slaninou

Kuřecí kousky se zeleninou hotové do 10 minut

Krémové těstoviny s ricottovou omáčkou a česnekem

Recept na vláčný mrkvový dort s banánem a ricottovým krémem

Salát s rýžovými nudlemi a sezamovým kuřátkem

Chana masala – indická cizrna