Marinovaný kapr pečený na bramborech
Dnes byla u nás po dlouhé době ryba. Měla jsem v mrazáku ještě 2 filety kapra a dva kousky candáta. Zvolila jsem jednoduchou úpravu ryb v marinádě a položila jsem je do pekáčku rovnou na plátky brambor. Šťáva tak bude stékat pěkně na brambory, které budou skvěle chutnat.
V kuchyni vždy otevřeno
Autor
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 1
Ingredience
- vyfiletovaný kapr nebo pokud nechcete filetovat, můžete ho nakrájet dle libosti
- brambory
- čerstvý rozmarýn
- sůl
Na marinádu:- 4PL rozpuštěného másla
- pár snítek rozmarýnu a tymiánu
- 1KL sladké papriky
- špetka pálivé papriky, pepře, drceného kmínu
- 1/2 cibule
- 2 – 3 stroužky česneku