Míchaná tofíčka

Tofíčka jsou zdravější variantou míchaných vajíček z tofu. V případě, že vajíčka z nějakého důvodu nejíte nebo se například bojíte v nich obsaženého cholesterolu, je zde tato alternativa, která Vám míchaná vajíčka plnohodnotně nahradí. Díky kurkumě získá tofu krásně žlutou barvu, takže na pohled by nikoho ani nenapadlo, že nejde o vajíčka. Co je ale skutečná vychytávka, je použití černé soli k dochucení. Jde o speciální druh minerální soli, která obsahuje velké množství železa a je typická výrazným siřičitým aromatem, díky kterému tofu jak vajíčka nejen vypadá, ale dokonce i chutná a voní.

Broccolicious

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balení tofu natural
  • 1 a 1/2 lžičky kurkumy
  • 1 lžička černé soli
  • špetka pepře
  • 1 lžíce řepkového oleje

Postup

1

Na pánvičce si rozehřejte olej. Přidejte rozdrobené tofu, které minutku restujte.

2

Poté tofu zasypejte kurkumou a dochuťte černou solí a pepřem. Vše důkladně promíchejte, aby se tofu rovnoměrně kurkumou obarvilo. Restujte další 2 minutky a poté hned podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Koláč s lososem a mangoldem

Hovězí steak s žampiony na česneku a cibulovými kroužky

Máslové sušenky

Špenátový koláč ve tvaru slunce

Mléčná rýže s nektarinkami

Domácí sýr z mléka a citronů

Robi burgery v žitné bulce

Recept na domácí milky way – zdravější i chutnější

Špaldové muffiny se sušenými švestkami

Celozrnný jablečný štrůdl s brusinkami

Bruschetta s hráškovým pyré a kozím sýrem

Polentovo kokosový koláč se švestkami a mákem