Lehký a vynikající salát z avokáda a sýru feta

Perfektní salát na léto, za který vám vaše tělo poděkuje.

Zdravé recepty

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 okurka rozkrojená podélně a poté na hranolky
  • 40 g nadrobené fety
  • 1 utřený stroužek česneku
  • 2 avokáda nakrájená na kostky akorát do pusy
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 1/2 svazku koriandru, nasekaný
  • 1/2 červené cibule, nakrájené na tenké plátky
  • 2 soudkovitá rajčata, nakrájená na kostičky
  • kvalitní olivový olej na pokapání
  • sůl a pepř na dochucení

Postup

1

Ve větší míse smícháme rajčata, cibuli, okurku, sýr feta a česnek.

2

Přidáme avokádo a zakapeme citronem, aby avokádo nezhnědlo.

3

Přimícháme koriandr a dochutíme solí a pepřem.

4

Na závěr zakápneme olivovým olejem a vše důkladně promícháme. Dobrou chuť!
Tip:
Pokud chcete nakyslejší chuť, můžete zakápnout octem a červeným vínem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křupavé zelné placičky

Nepečený čokoládový koláč s jahodami + Videorecept

Kávovo-čokoládový dortík z hrnečku za 5 minut

Ledový salát s zakysanou smetanou a parmazanem

Tvarohovo vaječná pomazánka

Plněné žampiony s vařeným bramborem

Brownies z červené řepy a kokosového másla bez mouky slazené jen stévií

Video: Super rychlý flank steak na asijský způsob

Vánoční cukroví – išlské čokoládové dortíčky s nasekanými pistáciemi

Krásný dort ve tvaru růže – video-návod

Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou

Křehké broskvové řezy s borůvkami