Vypečené pizza tyčinky s parmezánem

Vyzkoušejte tyhle vynikající pizza tyčinky. Jsou hotové během chvilky a navíc vám sýr ani rajčatová omáčka nebudou stékat po prstech, takže jsou ještě o něco lepší.

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

1. Připravíme si těsto na pizzu a rozdělíme jej na dvě části, z kterých vyválíme tenké placky.

2. Na jednu z placek naneseme rajčatovou omáčku.

3. Po ní následuje salám nebo šunka.

4. A hned poté mozzarela.

5. Přiklopíme druhou plackou, kterou potřeme olivovým olejem.

6. Přidáme strouhaný parmezán a oregano a nařežeme na tenké hranolky.

7. Jednotlivé kousky naklademe na plech a pečeme v troubě předehřáté na 180°C zhruba 30 minut, dokud nejsou jednotlivé hranolky křupavé a  mírně dozlatova.

8. Podáváme s miskou rajčatové omáčky. Dobrou chuť!

Ingredience

  • těsto na pizzu (můžete vyzkoušet třeba těsto ze 2 ingrediencí)
  • 1/2 hrnku rajčatové omáčky
  • 1/2 hrnku nastrouhané mozzarely
  • 1/2 hrnku salámu nebo šunky
  • 1/4 hrnku nastrouhaného parmezánu
  • 1 lžička olivového oleje
  • oregano

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

“Mléčný řez“

Francouzské sýrové rolky + Videorecept

Nadýchané bezlepkové lívance

Makový dort s mascarpone

Domácí Nutella z avokáda – o 62% méně kalorií, hotovo za 5 minut

Vepřová panenka s pečenými batáty a brokolicí

Bezlepkové krekry se sýrem a slunečnicovými semínky

Zapékaný květák se slaninou, sýrem a jarní cibulkou

Mramorová plněná vejce

Pohankové muffiny s jablky a vlašskými ořechy

Pastéis de nata – portugalské koláčky

Jahodové řezy z listového těsta a s tvarohovou náplní