Dušené hovězí na mrkvi a tymiánu

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/4 kusu cibule
  • 100 g hovězí plece
  • 100 g mrkve
  • 1 ČL oleje
  • snítka čerstvého tymiánu nebo 1/2 ČL sušeného
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • 1/2 dcl červeného vína

Postup

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobnější kusy. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Maso nakrájíme na nudličky.

2

V nepřilnavé pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibulku. Přidáme maso a zprudka opečeme, aby se zatáhlo. Osolíme, opepříme, přidáme tymián a mrkev. Podlijeme vínem a pomalu dusíme do měkka (asi hodinu).

3

Když je maso měkké, dochutíme a servírujeme s rýží nebo vařenými brambory.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cheesecake s arašídovým máslem a čokoládovou ganachí

Těstoviny s kuřecími kousky, parmazánem a petrželkou

Celozrnné špagety se špenátovým pestem, žampiony a rajčaty

Karnevalové italské castagnole

Těsto na pizzu jen ze 2 ingrediencí

Masala

Nejlepší marináda na maso

Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a piniovými oříšky

Cuketové karbanátky s tofu

Křupavá ořechová granola

Plněné koblížky z vláčného bramborového těsta

Risotto s cuketou