Dušené hovězí na mrkvi a tymiánu

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1/4 kusu cibule
  • 100 g hovězí plece
  • 100 g mrkve
  • 1 ČL oleje
  • snítka čerstvého tymiánu nebo 1/2 ČL sušeného
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • 1/2 dcl červeného vína

Postup

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobnější kusy. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Maso nakrájíme na nudličky.

2

V nepřilnavé pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibulku. Přidáme maso a zprudka opečeme, aby se zatáhlo. Osolíme, opepříme, přidáme tymián a mrkev. Podlijeme vínem a pomalu dusíme do měkka (asi hodinu).

3

Když je maso měkké, dochutíme a servírujeme s rýží nebo vařenými brambory.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravá jablečná omáčka s vanilkou a skořicí

Kuře z jedné pánve se sušenými rajčaty + video

Ledová káva

Paleo bublanina

Cheesecake se švestkovou omáčkou

Výborná játrová paštika

Guláš z masáků

Tvarohový koláč (sernik)

Brokolicové placičky s quinou a mozzarellou

Losos s kari zeleninou

Čokoládovo – borůvkový dezert do skleničky

Zapékaný květák se slaninou, sýrem a jarní cibulkou