Pikantní salsa z čerstvých rajčat

Skvělá salsa z čerstvých rajčat najde jistě mnoho využití. Oceníte ji na grilovačce nebo s její pomocí dochutíte saláty či rýži.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 rajčata
  • stroužek česneku
  • polovina menší cibule
  • lžička paprikové pasty (není nutné)
  • lžička soli
  • pepř a římský kmín dle chuti
  • trocha citronové šťávy

Postup

1

Všechno přidáme do mixéru a rozmixujeme na drobno – míra rozmixování závisí na osobních preferencích.

2

Zde salsa skvěle dochucuje rýži podávanou s fazolemi, dušenou zeleninou a guacamole

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Thajské zelené kari s lilkem, mrkví a fazolemi

Zdravé a snadné placky (tortily) z červené čočky

Cizrnovo-mrkvová polévka se zázvorem a kurkumou

Zapečené masové kuličky s brambory a rajčaty

Křupavá cuketová pizza se sýrem

Bylinkové carpaccio

SCD cuketová polévka

Podzimní pickles – kvašená zelenina

Vynikající vepřový řízek s dvěma druhy salátu

Bramborové kari

Křupavé cuketové placičky se sýrem Feta

Vysokoproteinový čokoládový dort z dýně a bez mouky