Pikantní salsa z čerstvých rajčat

Skvělá salsa z čerstvých rajčat najde jistě mnoho využití. Oceníte ji na grilovačce nebo s její pomocí dochutíte saláty či rýži.

Eva Hemmerová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 rajčata
  • stroužek česneku
  • polovina menší cibule
  • lžička paprikové pasty (není nutné)
  • lžička soli
  • pepř a římský kmín dle chuti
  • trocha citronové šťávy

Postup

1

Všechno přidáme do mixéru a rozmixujeme na drobno – míra rozmixování závisí na osobních preferencích.

2

Zde salsa skvěle dochucuje rýži podávanou s fazolemi, dušenou zeleninou a guacamole

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Gnocchi s pestem ze sušených rajčat

Video: Bramborové válečky plněné čedarem, slaninou a jarní cibulkou

(Ne)sýrový dip k nachos

Krevety na másle se studeným dipem

Voňavé pomalu dušené hovězí s hlívou a kapustičkami

Cuketový guláš s červenou čočkou

Dýňové lívanečky se zakysanou smetanou, javorovým sirupem a ořechy

Banánovo cuketové lívanečky s rýžovým sirupem, jahodami

Rajská omáčka s houskovým knedlíkem

Pomalu pečená panenka

Tagliatelle s houbami, smetanou a mletým masem

Batátovo – bramborová polévka s quinoa