
Korpus:
Jablkovo-hruškový rozvar:
Korpus
Troubu předehřejeme na 150 C
Do velké mísy dáme bílky a zvlášť do sklenice žloutky. Do bílků přidáme špetku soli a šleháme do tuhého sněhu. Poté postupně zašleháme olej a žloutky a šleháme dokud se netvoří pevné špičky. Mouku nakonec opatrně vmícháme vařečkou a pečeme na 150 C cca 60 minut.
Jablkovo-hruškový rozvar
Jablka a hrušky si nakrájíme na malinkaté kostičky.
Vše vložíme do hrnce a vaříme dokud ovoce zcela nezměkne a veškerá voda se neodpaří. Pak směs necháme vychladnout a můžeme promazávat korpusy
Karamelová síťka;
Cukr krupice si pomalu rozpustíme na mírném ohni dokud nám nevznikne karamel. Ten si nabíráme na vařečku a z výšky naleváme tenké proužky na pečící papír. ( přez sebe a různými směry) Síťku pak opatrně sloupneme
Krém z mascarpone:
U tohoto krému se nebojte trochu improvizovat kupte alespoň tři vaničky mascarpone a vyšlehejte je s jedním žloutkem a cukrem dle chuti( a dle sladkosti jablek)