
Korpus
Náplň
Vrchní vrstva
Předehřejte si troubu na 170 °C.
Smíchejte dohromady preclíky, cukr a rozpuštěné máslo do jednotné hmoty.
Namačkejte na dno vymazaného pekáčku a pečte zhruba 10 minut, dokud nejsou preclíky lehce opečené. Dejte bokem úplně vychladnout.
Ve střední míse prošlehejte krémový sýr s cukrem do jemného krému.
Smíchejte dohromady se šlehačkou a směsí rovnoměrně potřete preclíkový korpus.
Dejte alespoň na 30 minut vychladit do lednice.
Ve velké míse smíchejte želatinu s horkou vodou (nebo dle návodu vámi používané želatiny) a vmíchejte jahody. Nechte 5 minut vychladit a poté rozprostřete rovnoměrně po již vytvořeném korpusu s vrstvou sýra.
Minimálně hodinu nechte odležet a vychladit v lednici.
Dobrou chuť.