Játrová paštika

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 cibule
  • 500g kuřecích jater
  • 250g másla
  • 250ml smetany
  • Sůl
  • Tymián
  • Brusinková omáčka

Postup

1

Cibulku nakrájíme a dozlatova osmahneme na oleji.
Přidáme játra, sůl a tymián. Když jsou játra hotová, necháme je zchladnout.

2

Játra vložíme do mixéru, přidáme máslo a smetanu, brusinkovou omáčku, rozmixujeme, dochutíme solí, přendáme do mističek
a dáme ztuhnout do lednice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Snadné bylinkové kuře s cuketou z jedné pánve

Video: Skvostný ostružinový raw dort s kešu krémem, levandulí a pistáciemi

Dýňová polévka

Dort red velvet

Čokoládové sušenky s konopím

Zapečená brokolice

Kváskový celozrnný chléb

Tofu nádivka

Kváskový koláč se švestkami a ovesnou drobenkou

Rybí závitky s bylinkami a hrubozrnnou hořčicí

Rychlé bezlepkové pečivo bez kynutí

Obrácené švestkové koláčky