Pečená cizrna v javorovém sirupu

Taky máte občas chuť si večer k televizi vzít nějaké zobání? Pokud ano, určitě vyzkoušejte pečenou cizrnu. Můžete si ji připravit naslano nebo nasladko. Variací je neskutečné množství. Já jsem pro vás připravila recept na pečenou cizrnu s javorovým sirupem.

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 125 g cizrny
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžička kokosového oleje
  • 1 lžička skořice

Postup

1

Cizrnu si přes noc namočíme do vody. Druhý den ji zhruba 20 minut povaříme.

2

Povařenou cizrnu necháme vychladnout a důkladně osušíme.

3

V misce si smícháme javorový sirup, med, kokosový olej a skořici.

4

Cizrnu přidáme do misky a dobře vše se směsí promícháme.

5

Pečeme na pečícím papíře na 190 stupňů zhruba 25-30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Recept na univerzální mix pro bezchybné muffiny

Šťavnaté kuře ´supreme´ s cuketou

Video: Voňavé hot cross buns – anglické bochánky s křížem vylepšené o kousky čokolády

Sicilské cannoli

Čokoládový chlebíček s mandlemi

Video: Kokosové makronky s krémem z bílé čokolády

Rychlá rajčatová polévka

Kuřecí prsa se zeleninou a kuskusem

Vymazlený domácí kečup s 5 druhy koření

Famózní bramborová koprovka

Špenátovo-tvarohové knedlíčky s rajčatovou omáčkou

Rebarborový koláč s jogurtovou náplní a špetkou zázvoru