Salát z bílé ředkve

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • ½ bílé ředkve
  • 1 mrkev
  • Hrst listového salátu (rukola, polníček apod.)
  • Citronová šťáva
  • Pomerančový olivový olej
  • Sůl

Postup

1

Ředkev a mrkev nakrájíme na tenké nudličky.

2

Smícháme se listovým salátem, zakápneme citronovou šťávou, olivovým olejem, osolíme a promícháme.

Poznámka

Pro zvýraznění pomerančové vůně a chuti, můžeme přidat kromě pomerančového olivového oleje ještě pomerančovou šťávu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kokosovo borůvkové sušenky

Křehký borůvkový koláč, který chutná jako cheesecake

Tuňáková pomazánka s avokádem

Jemný tvarohový koláč s křehkou kůrkou a mákem

Nadýchané piškotové řezy s bohatou vrstvou našlehané želatiny

Video: Snadná veganská čokoládová pěna jen ze 3 ingrediencí

Snadné sýrové tyčinky

Sojové výpečky se zelím (vegan)

Španělské ptáčky

Recept na citrónové „opičí“ buchty

Cuketový dort z ovesno-cuketových palačinek

Pohanková kaše s bio datlovým sirupem, ovocem a chia