Italský salát

Barbucha

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • směs listových salátů
  • 5 rajčat
  • 1 okurka
  • řapíkatý celer ( 2-3 řapíky)
  • sýr mozzarella
  • čersvá bazalka
  • čerstvý tymián
  • mořská sůl
  • čersvě mletý pepř

Postup

1

Všechnu zeleninu omyjeme, necháme okapat. Do mísy dáme salát a přidáme pokrájenou zeleninu.

2

Mozzarellu natrháme na malé kousky a dáme do mísy.

3

do hmoždíře (nebo do mixeru) dáme olivový olej cca 2 - 3 lžíce, peku soli, listy bazalky , lísky tymiánu, nameleme trochu pepře a vše utlučeme (umixujeme). Zálivku nalijeme na salát a ve promícháme

4

Ideálně podáváme s opečenou bagetou. Dobrou chutˇ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlé máslovo-vanilkové sušenky ke kávě

Prosciutto e melone

Krevetová polévka bisque

Vláčný medový perník

Lípa – jak na sběr i sušení + 5 domácích receptů

Francouzský toast

Domácí gumoví medvídci – málo kalorií, žádný přidaný cukr a zcela přírodní

Masové kuličky v pikantní omáčce

Cukroví máčené v čokoládě – medové rohlíčky

Jahodová galetka s rebarborou a mátovým cukrem

Dýňový sendvič

Pečené kuře s mrkví a brambory