Protizánětlivé veganské smoothie s kurkumou z rostlinného mléka

Chutná skvěle v horkém létě s ledem, stejně tak ohřátý na 42 °C v zimě. Recept je postaven na ajurvédském základě, čistí krev a pomáhá trávení, ale to nejlepší na něm je to, že jeho příprava vám zabere jen 5 minut. :)

Michaela

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 2

Ingredience

  • 1 hrnek rostlinného mléka (kokosové, mandlové, rýžové)
  • 1/2 lžičky kurkumy
  • 1 lžička kokosového oleje
  • 1/2 lžičky vanilkového extraktu
  • špetka skořice
  • špetka muškátového oříšku
  • špetka mletého hřebíčku
  • špetka kardamonu
  • 3–4 kostky ledu (nemusí být)

Postup

1

Všechny ingredience dáme do mixéru a mixujeme 10 až 20 sekund, dokud se vše důkladně nesmíchá Můžeme posypat kořením nebo dozdobit bylinkami a jedlými květy.

2

Vychutnáváme :).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

12 zdravých ovesných kaší, které nemusíte vařit

Zapečená šunka se špenátem

Krémová patizonová polévka

Kuře pečené v kari pastě

Mléčný koláč – tradiční jihoafrický dezert

Black forest cake

Meruňková huspenina s bazalkou

Svěží pesto z medvědího česneku hotové za 10 minut

Losos s pomerančovo-medovou omáčkou a černým sezamem

Luxusní sýrové košíčky se šunkovou pěnou

Domácí pomerančový sirup ze 4 ingrediencí

Rybízový sirup