Rybízový koláč se sněhem

Tento výborný koláč peče babička celé léto.

Jakate

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Těsto

  • 40 dkg polohrubé mouky
  • 20 dkg pískového cukru
  • 1 hera
  • 3/4 prášku do pečiva
  • 3 žloutky
  • 1 sklenice mléka (200 ml)

Na dohotovení

  • 3 bílky
  • 30 dkg mletého cukru
  • rybíz (3 sklenice)

Postup

1

Vymícháme těsto a dáme péct na 170°C (horkovzdušná trouba).

2

Vyšleháme z bílků a cukru tuhý sníh a promícháme s rybízem.

3

Po 15 minutách těsto vytáhneme, dáme na něj připravenou hmotu a dáme dopéct na 150 °C (zhruba 10 minut).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Polévka z hlívy ústřičné

Fitness oběd: Zapečený květák s česnekem a parmezánem

Mrkvovo-kukuřičný knedlík

Vláčné čokoládové brownies s arašídy, karamelem a kousky tyčinek Snickers

Snadný pudinkový dezert s malinami a kousky sušenek

Domácí sýrový dip

Jemný banánový dort s vanilkovým krémem

Letní tip: Recepty na osvěžující domácí limonády

Domácí truffles s hořkou čokoládou

Lávový dortík – nepečený šlehačkový dezert s karamelem

Jednoduchý jogurtový dezert

Rychlá a hodně dobrá plněná kapsa