Italský salát caprese

Italský salát caprese

Ingredience na 2 porce

  • 2 ks středních rajčat
  • 125 g mozzarelly
  • lístky bazalky
  • extra panenský olivový olej
  • podle chuti balzamikový ocet

Postup

Celkový čas přípravy: 5 min

1

Rajčata omyjte a nakrájejte na slabší kolečka. Stejně připravte i mozzarellu. Naskládejte je na talíř, proložte lístky bazalky a zakápněte olivovým olejem (popř. i balzamikovým octem).

Poznámka

Zkuste v hmoždíři část bazalky utlouct s trochou oleje, soli a kapičkou balzamikového octa (zkuste přidat i piniové oříšky) a vytvořit si tak chutnou vinagretku.

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře