Italský salát caprese

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 ks středních rajčat
  • 125 g mozzarelly
  • lístky bazalky
  • extra panenský olivový olej
  • podle chuti balzamikový ocet

Postup

1

Rajčata omyjte a nakrájejte na slabší kolečka. Stejně připravte i mozzarellu. Naskládejte je na talíř, proložte lístky bazalky a zakápněte olivovým olejem (popř. i balzamikovým octem).

Poznámka

Zkuste v hmoždíři část bazalky utlouct s trochou oleje, soli a kapičkou balzamikového octa (zkuste přidat i piniové oříšky) a vytvořit si tak chutnou vinagretku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Svatomartinské rohlíčky

Cuketovo-masové rolky pečené v rajčatové omáčce

Kuře na citrónech a tymiánu

Čokoládový dort z červené řepy, jablíček a kešu

Hummus z červené řepy a cizrny

Kokosová pavlova s čokoládovým mousse a banány

Mrkvový dort s kešu krémem

Imam bayıldı – lilek pečený s rajčaty

Dýňový falafel

Jahodové smoothie s kokosovým mlékem, mátou a šmakounem

Puding matcha s chia semÍnky

Lípa – jak na sběr i sušení + 5 domácích receptů