Květáková kaše

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • 1 květák
  • sůl
  • pepř
  • máslo
  • pažitka
  • kmín
  • smetana

Postup

1

květák očistíme, pokrájíme na menší růžičky a dáme vařit do osolené vody s kmínem.

2

uvařený květák rozmačkáme mačkadlem na brambory, přidáme máslo se smetanou a vypracujeme do hladka.

3

dokořeníme solí, pepřem a čerstvě pokrájenou pažitkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Božský koláč s lesním ovocem a nádherným motivem

Proteinové lívanečky s borůvkovým přelivem

Domácí chilli du pivert

Mrkvový dort s javorovým sirupem

Lasagnové rolky se špenátem, parmezánem a mozzarellou

Video: Pečené parmezánové baby brambory provoněné česnekem a bylinkami

12 zdravých ovesných kaší, které nemusíte vařit

Kuracie prsia na póre a šampiňónoch s cottage syrom

Výborná pomazánka z tvarůžků

Luxusní sýrové košíčky se šunkovou pěnou

Vláčné jablečné řezy se skořicí a karamelovou polevou

Podzimní zapečená zelenina