Květáková kaše

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • 1 květák
  • sůl
  • pepř
  • máslo
  • pažitka
  • kmín
  • smetana

Postup

1

květák očistíme, pokrájíme na menší růžičky a dáme vařit do osolené vody s kmínem.

2

uvařený květák rozmačkáme mačkadlem na brambory, přidáme máslo se smetanou a vypracujeme do hladka.

3

dokořeníme solí, pepřem a čerstvě pokrájenou pažitkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čokoládový koláč s křupavou krustou a jahodami

Kuřecí Cordon Bleu nugetky bez smažení

Jemná tofu bazalková pomazánka

Ořechové tyčinky

Rafaelo

Řecké pasticcio

Pečená mrkev s javorovým sirupem

Zdravé ovocné nanuky z jahod a ananasu

Pečený flank steak plněný špenátem, sušenými rajčaty a sýrem

4 nejoblíbenější krémy na dorty a cupcaky

4 nejoblíbenější krémy na dorty a cupcaky

Celozrnné špaldové bagetky

Jednoduchý karamelový dezert s božskou chutí