Křupavá květáková pizza

Ten nejlepší a nejkřupavější základ pro květákovou pizzu jaký si lze přát. Někteří tento korpus dokonce označují jako ještě lepší, než klasický z mouky. A je také o něco zdravější. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

Krok 1

Nasekejte oba květáky na malé kousky, rozprostřete na plech vyložený pečícím papírem a pečte na 220 °C okolo 10 minut.

Křupavá květáková pizza

Krok 2

Do větší mísy vložte čistou utěrku a nasypte do ní upečené kousky květáku. Nechte vychladnout a poté vymačkejte z květáku přebytečnou vodu.

Křupavá květáková pizza
Křupavá květáková pizza

Krok 3

Smíchejte květák s ostatními ingrediencemi a ze vzniklého těsta vytvarujte kolečka jako základ pro pizzu.

Křupavá květáková pizza

Krok 4

Pečte na 210 °C a jakmile začne vršek hnědnout, otočte a pečte dalších 10 minut.

Křupavá květáková pizza

Krok 5

Na každou pizzu dejte své oblíbené ingredience, posypte sýrem a pečte, dokud se sýr nerozteče.

Křupavá květáková pizza

Ingredience

  • 2 růžice květáku
  • 3 vejce
  • 2 hrnky strouhaného sýra (dle chuti)
  • 1 lžíce italského koření
  • 1 lžíce soli
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Margot Řezy

Kuřecí roláda s palačinkami plněnými houbovou směsí

Muffkies

Čočkový salát s cuketou a avokádem

Černý bez – kdy a jak ho sklízet + 6 léčivých receptů

Kakaovo – kokosové müsli tyčinky s konopným proteinem

Krémová bešamelová omáčka s kousky párku

Nepečené dýňové tyčinky s ořechy a čokoládovou polevou

Domácí kakaový marcipán bez cukru

Domácí pomazánka z nivy

Paprikové grissini s kukuřičnou moukou

Ověžující, nepečený melounový dort