Ďábelský romadur

Chilli papričky jsou sice zákeřné, ale jakmile jsem ochutnala první, něco mě nutilo dát si další a další.

Domi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 Romadur
  • 1 paprička Habanero (lze použít i jinou)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 větší stroužek česneku
  • 1 lžička červené papriky

Postup

1

Romadur, papričku a česnek nakrájíme na plátky.

2

Vše vložíme do sklenice, zalijeme olejem, posypeme paprikou, uzavřeme a necháme 3-5 dní při pokojové teplotě rozležet, aby se spojily všechny chutě.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Těstoviny penne na 4 originální způsoby

Video: Karamelizovaný losos s brokolicí a mrkví v sojovo-medové marinádě

Plněné koblížky z vláčného bramborového těsta

Jemný čokoládový dort s nadýchaným krémem a hoblinkami

4 nejoblíbenější krémy na dorty a cupcaky

4 nejoblíbenější krémy na dorty a cupcaky

Cibulový koláč s nivou

Krutony do polévky z tofu

Kuskus s červenou řepou, mandarinkou, kešu

Video: Kuřecí roláda plněná smetanovým sýrem, sušenými rajčaty, mozzarellou a špenátem

Francouzské křupavé rolky s nutellou a jahodami

Kokosová buchta s čokoládovou omáčkou

Tvarohový koláč z ovesných vloček, kokosu s goji