Grissini – italské tyčinky

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300g italské mouky 00 – farina di grano tenero
  • 4g sušeného droždí
  • 150ml vlažné vody
  • 2 lžíce olivového oleje
  • špetka soli
  • špetka cukru
  • 1 lžíce oregana a tymiánu (sušeného i čerstvého)

Postup

1

Přísady smíchejte v těsto a nechejte vykynout. Přibližně po hodině vyválejte na placky (cca 7mm vysoké) a rádýlkem nakrájejte na tenké tyčky, které přenášejte na plech vyložený pečícím papírem.

2

Dejte jim ještě tak půl hodinu na kynutí a pak je upečte v troubě vyhřáté na 200°C.

Poznámka

Do těsta přihoďte jakékoliv bylinky nebo i třeba chilli papričku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketové lasagne s hovězím masem a parmezánem

Video: Restované žampiony na bílém víně s karamelizovanou cibulkou

Video: Nadýchané bochánky zapečené spolu se špenátovým dipem a 4 druhy sýrů

Čokoládové želé banánky

Video: 4 recepty na osvěžující ovocné sorbety 2 ingrediencí

Restovaná růžičková kapusta se šalotkami

Kuře pečené na rajčatech

Domácí pažitková pomazánka na způsob Lučiny

Zapečené brambory se zelím

Drůbeží paštika

Red Velvet cupcakes

Rychlý salát se zelím, jablky a olivovým olejem