Adzukové chilli

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 ČL oleje
  • 1 kus středně velké cibule
  • 2 PL rajčatového protlaku
  • chilli paprička (já použila asi čtyřcentimetrový kousek, ale mějte na paměti, že každá paprička pálí jinak a té vaší stačí mnohem menší kus)
  • 120 g fazolí adzuki
  • hrst cherry rajčat
  • hrst červené papriky
  • sůl
  • čerstvý koriandr

Postup

1

Fazole namočíme do studené vody aspoň na 12 hodin. Poté vodu slijeme, fazole zalijeme čerstvou studenou vodou a vaříme v tlakovém hrnci do měkka.

2

Na pánvi rozehřejeme olej a na něm orestujeme na větší kousky nakrájenou cibuli a chilli papričku.

3

Přidáme uvařené fazole a rajčatový protlak. Promícháme. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Osolíme.

4

Papriku a rajčata očistíme a nakrájíme na menší kusy. Přidáme k fazolím a necháme společně prohřát.

5

Servírujeme posypané čerstvým koriandrem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Slaný dort s lososem a batáty

Pikantní rajčatová omáčka s polentovými kostkami

2 recepty na domácí vaječné koňaky

Pappardelle se smetanovou omáčkou z gorgonzoly

Domáca pizza

Tuňáková pomazánka z ricotty

Pelmeně se zeleninovou nádivkou

Mrkvová sekaná

Hrníčkový mrkvový dort s mascarpone krémem

Vláčný čokoládový dort bez mouky

Špagety se žampiony, špenátem a uzeným tofu

Video: Kokosové makronky s krémem z bílé čokolády