Oloupej cibuli a nakrájej ji na silnější kroužky (čím užší kroužky, tím víc práce s obalováním). Rozděl je na jednotlivá kolečka.
Připrav si 2 misky. Do první rozmíchej mléko s bramborovým škrobem, do druhé strouhanku s kořením. Cibule namoč v mléku, poté ve strouhance. Doporučuji alespoň 2 vrstvy, těstíčko je potom lepší.
Předehřej si troubu na 150 °C a na plech s pečicím papírem rovnoměrně rozlož kroužky. Rozprašovačem nanes olej (pokud se ti nechce hledat rozprašovač, opatrně je polij), aby nebyly suché. Dej péci na 15 min., potom je otoč a nech je dopéct ještě 10 min.
Nejlépe si sednou s domácí tatarkou a zeleninou, k vyvážení chuti a „nezdravosti“ smaženého jídla. :) Lze použít i jako přílohu, např. místo hranolek. Bon Appétit!