Křupavé cibulové kroužky bez smažení

Není třeba smažení, abyste dosáhli příjemně křupavých cibulových kroužků. S naším receptem je upečete velmi křupavé, s použitím minima tuku a ozvláštněním v podobě máčení v podmáslí. Tento krok udělá cibuli uvnitř mnohem jemnější, než v jakýchkoli jiných kroužcích. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 2

Hotové kroužky vyndejte z trouby, nechte 10 minut chladnout a podávejte s oblíbeným dipem. l

Ingredience

  • 2 velké žluté cibule, nakrájené na přibližně 1 cm tlustá kolečka
  • 950 ml podmáslí
  • 4 bílky
  • 85 g celozrnné pšeničné mouky
  • 125g krupice
  • 60 g strouhanky
  • 3/4 lžičky soli
  • 1/2 lžičky mletého černého pepře
  • 1/2 lžičky mleté papriky
  • olej ve spreji

Postup

1

Do mísy vložte kolečka cibule a zalijte je podmáslím. Zakryjte a vložte do lednice aspoň na 4 hodiny, ideálně přes noc do lednice.

2

Předehřejte troubu na 210 °C. Vyložte dva plechy pečícím papírem. V míse jemně rozšlehejte bílky a dejte bokem. Na plytký talíř nasypte mouku, kukuřičnou krupici, strouhanku a koření. Promíchejte.

Každý kroužek namočte do bílků, poté obalte v moučné směsi a pokládejte na plech.

3

Nakonec kroužky postříkejte olejem ve spreji. Pečte přibližně 15 minut, poté vyndejte z trouby a otočte kroužky na druhou stranu. Opět postříkejte olejem a pečte dalších 15 minut. Pamatujte, že každá trouba peče jinak, takže čas pečení přizpůsobte zkušenostem s vaší troubou a vašim požadavkům na opečení kroužků.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Polévka z fazolí mungo

Čokoládový dort bez mouky pouze ze 3 ingrediencí

Quinoa s krevetami a špenátem

Ovesná kolečka s avokádovou čokoládou

Dezert s překvapením – Šálek kávy, který můžete sníst úplně celý

Jednoduchý jablečný koláč s makovými puntíky

Fit hrnečkový koláč

Dokonalý cheesecake s malinovou polevou – krok za krokem

Raw makový závin

Hrášková krémová polévka

La peperonata

Sněhové pusinky