Kuřecí kari

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 kuřecí prsní řízky
  • 1 lžíce kari koření
  • 1 větší cibule
  • 400 ml nízkotučného mléka
  • 1 jarní cibulka
  • Sůl, pepř

Postup

1

Maso a cibuli nakrájíme na kousky a společně se solí a pepřem restujeme nasucho na pánvi asi 5 minut.

2

Přidáme kari koření a podlijeme mlékem. Vaříme až se mléko téměř vyvaří a vznikne hustá omáčka.

3

Ke konci varu přidáme nakrájenou jarní cibulku.

Poznámka

Podáváme s těstovinami, rýží nebo pečeným bramborem. Pro zpestření můžeme místo jarní cibulky použít žampiony. Které ale potřebují delší tepelnou úpravu než jarní cibulka, a proto je do pánve přidáváme společně s masem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravý & snadný nepečený mrkvový dort z mixéru

Pletený chléb s tvarohovou náplní a sezamovými semínky

Rychlá křehká pizza z těsta se zakysanou smetanou

Kachní prsa s brusinkovo-rybízovým chutney

Lívanečky s chia semínky, pečenými fíky a Amarettem

Mrkvánky s povidly, které si zamilujete

Nepečený kokosový srnčí hřbet

Osvěžující letní salát s rýží a mátou

Krémová cibulová pomazánka s česnekem a špetkou chilli

Video: Super rychlý flank steak na asijský způsob

Zeleninová musaka

Ricottové gnocchi