Kuřecí kari

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 kuřecí prsní řízky
  • 1 lžíce kari koření
  • 1 větší cibule
  • 400 ml nízkotučného mléka
  • 1 jarní cibulka
  • Sůl, pepř

Postup

1

Maso a cibuli nakrájíme na kousky a společně se solí a pepřem restujeme nasucho na pánvi asi 5 minut.

2

Přidáme kari koření a podlijeme mlékem. Vaříme až se mléko téměř vyvaří a vznikne hustá omáčka.

3

Ke konci varu přidáme nakrájenou jarní cibulku.

Poznámka

Podáváme s těstovinami, rýží nebo pečeným bramborem. Pro zpestření můžeme místo jarní cibulky použít žampiony. Které ale potřebují delší tepelnou úpravu než jarní cibulka, a proto je do pánve přidáváme společně s masem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krkovice na medu a hořčici

Borůvkový cheesecake

Super pálivé kuře

Zdravé kakaovo-ořechové kostky – lepší jak čokoláda

Video: Fitness zeleninový chléb: Brokolicový, Mrkvový a Řepný

Pomerančová sůl

Cuketové bramboráčky

Penne all´arrabbiata

Veganský bramborový guláš

Borůvkové cupcaky s citrónovou kůrou a vanilkovým krémem

Lemony lemonies

Vláčný snídaňový chlebíček s jablky a skořicí