Česnekovo papriková aioli omáčka
Předehřejte troubu na 230 °C. Velký plech potřete olejem.
V míse smíchejte mouku, kukuřičný škrob, sušený česnek, pepř a sůl. Přidejte pivo a důkladně promíchejte.
Do mělké mísy (použijte např. polévkový talíř) dejte kukuřičnou mouku. Přichystejte si jednotlivé cibulové kroužky a obalte je v těstě. Přebytečné těsto nechte odkapat a poté obalte v kukuřičné mouce.
Kroužky naskládejte vedle sebe do přichystaného plechu. Mírně je pokapejte olejem a pečte v předehřáté troubě, dokud nebudou hnědé, asi 12 minut. Obraťte kroužky, znovu pokapejte olejem a pečte dohněda, dokud nejsou kroužky křupavé (asi 10 – 12 minut).
Na přípravu aioli omáčky: rozetřete česnek a smíchejte ho se solí. V míse ho smíchejte s majonézou a paprikou. Podávejte s cibulovými kroužky jako dip.