Chléb s avokádem, vajíčkem a červeným pepřem

Tato zdravá snídaně vám nastartuje metabolismus a vy budete mít energie na rozdávání. Důležité ale je si snídani vychutnat v klidu a soustředit se pouze na jídlo. Udělejte si na snídani alespoň 15 minut a uvidíte, že pak bude váš den o něco příjemnější.

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plátek žitného chleba (pro bezlepkovou verzi použijte celozrnný bezlepkový chléb)
  • lučina
  • 1/3 avokáda (Ready to eat)
  • 1 vajíčko
  • himalájská sůl
  • červený pepř

Postup

1

Plátek chleba si namažeme lučinou (množství nechám na vás) a navrch pokrájíme avokádo.

2

Na pánvi si uděláme volské oko (čas je také jen na vás, protože každý má rád vajíčko jinak propečené). Nakonec dáme vajíčko na chléb a posolíme himalájskou solí a rozdrceným červeným pepřem. Dobrou chuť .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dortová senzace: Levhartí dort s čokoládovým krémem

Penne all´arrabbiata

Domácí bílý chléb bez kynutí a hotový do hodiny

Naše perníčky

Arašídové raw kuličky

Crostata s marmeládou

Zelné závitky s vůní kari

Perníkové cupcakes se skořicovým krémem a lotuskami

Jemný čokoládový krém do dortů i na zdobení

Extrémně rychlý a snadný zmrzlinový dezert ze 3 ingrediencí

Dýňový tvarohový koláč bez cukru

Video: Domácí indická kuřecí Tikka Masala