Krutony do polévky z tofu

miriako

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balíček tofu natural (nejlepší je s provensálskými bylinami)
  • olivový olej
  • sojová omáčka

Postup

1

Tofu rozkrájíme na velmi malé kostičky a opečeme na teflonové pánvi na troše oleje.

2

Když jsou zlatavé, zastříkneme je sojovou omáčkou z rozprašovače nebo přidáme 1-2 lžíce přímo do pánve a promícháme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravý vanilkový koktejl se skořicí, zázvorem a kurkumou

Video: Lahodný krémový tiramisu cheesecake

Trhanec se skořicí

Hráškový krém s kopřivami a tofu krutony

Čokoládové cupcake s tvarohovo pudinkovým krémem

Smetanovo skořicový dezert, který je vláčný i křupavý

Rychlé domácí tortilly

Cibulový květák s hráškem

Vanilkové cupcakes s máslovým krémem

Losos na másle se špenátovo-bramborovou kaší

Mangový džus

Domácí koka sušenky pro celiaky