fbpx

Křupavý vaječný toast s parmazánem a čerstvou petrželkou

Velmi jednoduchý návod na lahodné toasty s parmazánem. Originální recept pochází z Francie a vy máte možnost vyzkoušet si jej také. Místo toastového chleba můžete použít třeba bagetky nebo klasický chléb.

  • Čas přípravy: 10 minut
  • Porce: 2
  • Nutriční hodnoty: 330 kcal, tuky: 23,8 g, cholesterol 327 mg, sodík 423 mg, draslík 199 mg, karbohydráty 12,8 g, bílkoviny 17, 2 g
Recept na toast s parmazánem

Ingredience

  • 4 plátky toastového chleba
  • 3 velká vejce
  • ½ hrnku mléka nebo smetany
  • ¼ hrnku strouhaného parmazánu
  • 1 lžíce čerstvě nasekané petržele
  • špetka soli
  • špetka mletého černého pepře
  • 1 lžíce máslaParmesan-French-Toast

Postup

1

Rozpusťte máslo na pánvi.

2

V míse rozšlehejte vejce, mléko, parmazán, petržel, sůl a pepř.

3

Každý plátek ponořte do směsi, nechte okapat a opékejte z obou stran dozlatova. Ihned podávejte.

Mohlo by vás zajímat:
parmazán slané recepty snadné recepty

Zdroj: www.recipetineats.com

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře