Křupavý vaječný toast s parmazánem a čerstvou petrželkou
Velmi jednoduchý návod na lahodné toasty s parmazánem. Originální recept pochází z Francie a vy máte možnost vyzkoušet si jej také. Místo toastového chleba můžete použít třeba bagetky nebo klasický chléb.
- Čas přípravy: 10 minut
- Porce: 2
- Nutriční hodnoty: 330 kcal, tuky: 23,8 g, cholesterol 327 mg, sodík 423 mg, draslík 199 mg, karbohydráty 12,8 g, bílkoviny 17, 2 g

Ingredience
Postup
Rozpusťte máslo na pánvi.
V míse rozšlehejte vejce, mléko, parmazán, petržel, sůl a pepř.
Každý plátek ponořte do směsi, nechte okapat a opékejte z obou stran dozlatova. Ihned podávejte.
Mohlo by vás zajímat:
parmazán slané recepty snadné recepty
Zdroj: www.recipetineats.com
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře